Jun 2022

Programledare & reporter sökes!

Vi söker just nu två nyfikna personer till vår redaktion för UR-programmet Algoritmen!

Är du en person med erfarenhet av att självständigt göra reportage från ax till limpa? Eller är du en person med ambition att bli Sveriges bästa intervjuare och programledare? Har du dessutom intresse för internet ur unga personers perspektiv? Hör då av dig till oss på en gång!

Programledare
Vi tror att du är en nyfiken person med intresse och ambition att bli en bra intervjuare. Det är inte jätteviktigt att du som söker har erfarenhet av att vara just programledare – men vi vill att du ska ha varit i liknande situation tidigare (exempelvis som paneldeltagare eller gäst i radio eller tv osv).

Reporter
Som reporter ska vara en god intervjuare, kunna boka, klippa och ljudlägga dina egna reportage och får gärna ha erfarenhet av att jobba inom public service.

För båda jobben är det meriterande att vara utbildad journalist och att ha jobbat inom public service-sfären. Men inget av detta är ett absolut krav.

Är du intresserad av någon eller båda tjänsterna ovan? Skicka då en kort ansökan så snart du kan till oss, för vi gör intervjuer löpande. Du söker jobbet via vår karriärsajt på Teamtailor eller genom att maila filippa.neves@soundtelling.com. Om du har frågor går det bra att maila Filippa så berättar hon mer om tjänsterna.

I ansökan vill vi att du skriver några rader om varför du passar för jobbet samt att du bifogar ett CV.

Båda anställningarna är projektanställningar på 3 månader heltid eller deltid (beroende på vad vi kommer överens om). Vi vill att du kan börja jobba 15 augusti. Du behöver kunna befinna dig i Stockholm större delen av arbetsveckan.

Det finns mycket stora möjligheter till förlängning för att jobba med någon av Soundtellings andra produktioner, om det visar sig att vi trivs med varandra.

Varmt välkommen att söka!